Sunday, September 4, 2011

20 Meter Band Dxing Report : 4 Sept 2011



Boleh dikatakan sepanjang hari aku berjalan-jalan dan beraya serata negeri johor, berjumpa sanak saudara dan rakan taulan. Hari ini genap hari raya ke 6 umat islam menyambutnya.
Berat badan aku boleh dikatakan meningkat sedikit berbanding beberapa hari yang lalu..



Mungkin kerana makan terlalu banyak atau banyak makan kut...hmm...sebenarnya sama je..
menjelang malam, dalam pukul 7.30 petang, baru pulang ke sarang...rumah terakhir adalah rumah rakan...dekat je..hanya selang sebaris rumah saja..Last makan di sana..mee bandung..



Walau apa pun yang terjadi....aktiviti dxing aku tetap dijalankan juga...perkara ini adalah wajib bagi aku...dapat sejam dxing pun sudah kira ok.....jangan tak dapat sudah....nanti berpeluh tangan aku sebab tak pegang itu key....hehe...



Malam ini aku point ke eropah dengan kekuatan 50 watt...macam biasa...ok jugak malam nie...
banyak stesen yang check in...tapi kebanyakannya lemah dan qsb...cuba jugak alihkan yagi aku..tapi sama sahaja...



jadi ini bermaksud band kurang baik malam ni...walaupun signal noise kurang...tapi kualiti audio yang masuk agak kurang kuat...dia macam tenggelam sedikit...atau macam kebelakang...tapi masih lagi boleh dicopy...able to copy but weak...kata mat salleh...




Bukannya apa...esok dah mula sekolah...lepas tu student aku akan menghadapi percubaan spm 2011..selepas ini mungkin sibuk sedikit...dalam 2 - 3 minggu...

jadi sebelum start keja balik...kita dxing dulu sat....hehe...hasil dxing malam tadi....

9M2ZAK has 9108 contacts stored.
dxer
StationFlagsStart TimeBandModeRST s/r
9M2ZAK IK1UGV 2011-09-04 16:1920MCW 599 599
9M2ZAK SP6KEP 2011-09-04 16:1520MCW 599 599
9M2ZAK G3OCA 2011-09-04 16:1420MCW 599 599
9M2ZAK F5PEU 2011-09-04 16:1220MCW 599 599
9M2ZAK N6TQ 2011-09-04 16:0920MCW 599 599
9M2ZAK IZ8EFB 2011-09-04 16:0720MCW 599 599
9M2ZAK JP1FPY 2011-09-04 16:0620MCW 599 599
9M2ZAK DF6LO 2011-09-04 16:0520MCW 599 599
9M2ZAK DL3WA 2011-09-04 16:0420MCW 599 599
9M2ZAK RW6MBC 2011-09-04 16:0220MCW 599 599
9M2ZAK RD1AP 2011-09-04 16:0120MCW 599 599
9M2ZAK OM7AW 2011-09-04 16:0020MCW 599 599
9M2ZAK NN6CH 2011-09-04 15:5920MCW 599 599
9M2ZAK EA6NB 2011-09-04 15:5920MCW 599 599
9M2ZAK RZ1AU 2011-09-04 15:5720MCW 599 599
9M2ZAK YL3CZ 2011-09-04 15:5420MCW 599 599
9M2ZAK ON5FP 2011-09-04 15:5320MCW 599 599
9M2ZAK IK7MCS 2011-09-04 15:5320MCW 599 599
9M2ZAK RA3BK 2011-09-04 15:5220MCW 599 599
9M2ZAK DL5KUR 2011-09-04 15:5020MCW 599 599
9M2ZAK ES4RD 2011-09-04 15:4920MCW 599 599
9M2ZAK SP7FFY 2011-09-04 15:4620MCW 599 599
9M2ZAK DM3GH 2011-09-04 15:4520MCW 599 599
9M2ZAK DF7OG 2011-09-04 15:4420MCW 599 599
9M2ZAK OK1AOZ 2011-09-04 15:4320MCW 599 599
9M2ZAK IK2YXP 2011-09-04 15:4120MCW 599 599
9M2ZAK S53AF 2011-09-04 15:3920MCW 599 599
9M2ZAK F3IV 2011-09-04 15:3720MCW 599 599
9M2ZAK G4EJW 2011-09-04 15:3520MCW 599 599
9M2ZAK UX3HX 2011-09-04 15:3420MCW 599 599
9M2ZAK IT9XUA 2011-09-04 15:3320MCW 599 599
9M2ZAK IK3DVY 2011-09-04 15:3220MCW 599 599
9M2ZAK RA6BX 2011-09-04 15:2720MCW 599 599
9M2ZAK F6AKU 2011-09-04 15:2520MCW 599 599
9M2ZAK RN1NW 2011-09-04 15:2020MCW 599 599
9M2ZAK SP6FXY 2011-09-04 15:1720MCW 599 599
9M2ZAK RA4AAJ 2011-09-04 15:1520MCW 599 599
9M2ZAK HA0ML 2011-09-04 15:1320MCW 599 599
9M2ZAK OK1TA 2011-09-04 15:1120MCW 599 599
9M2ZAK LZ3SF 2011-09-04 15:0820MCW 599 555
9M2ZAK N6PF 2011-09-04 15:0620MCW 599 599
9M2ZAK W6TUR 2011-09-04 15:0320MCW 599 599
9M2ZAK K6PBQ 2011-09-04 15:0120MCW 599 599
9M2ZAK RZ6CW 2011-09-04 14:5620MCW 599 599
9M2ZAK DL6EV 2011-09-04 14:5420MCW 599 599
9M2ZAK UY7LA 2011-09-04 14:5120MCW 599 599
9M2ZAK YO4WO 2011-09-04 14:5020MCW 599 599
9M2ZAK R9OX 2011-09-04 14:4820MCW 599 599
9M2ZAK JT1AA/2 2011-09-04 14:4520MCW 599 599
9M2ZAK W0CZE 2011-09-04 14:4220MCW 599 599
9M2ZAK BG5RSO 2011-09-04 14:4120MCW 599 599
9M2ZAK ZS1JX 2011-09-04 14:4020MCW 599 599

9m2zak 73...

No comments:

Web DX Cluster - 9M2PJU

kredit kepada 9m2pju kerana membangunkan Web DX Cluster. Sekali lagi tahniah dan ucapan terima kasih di anugerahkan kepada piju. Semoga pij...